Spoznajte našo ekipo

Vodja produkcije, vaš spremljevalec

SAŠO ČOSIĆ

Vodja produkcije

Dragi kolesar, dragi prijatelj!

Odlično je biti v službi, kjer lahko v svojem vsakdanjem delu združuješ dve veliki strasti in sicer poklic organiziranja potovanj, odkrivanje novih destinacij s spoznavanjem in vodenjem fantastičnih kolesarskih gostov

Pri sedmih letih sem dobil svoje prvo pravo cestno kolo. Zdaj sem star 55 let in še vedno veliko vrtim pedala. Odvozil sem mnoge maratone z gorskimi kolesi, cestne kolesarske ture, maratone, občudujem in uživam tudi v vožnji po makadamih…. kolikor je le mogoče. To je preprosto način življenja.

Spomnim se svojih prvih počitnic. Z vlakom smo se odpeljali v Dalmacijo. Všeč mi je bilo. Potovati namreč.

Zdaj že 32 let delam v turistični dejavnosti, kot profesionalni organizator izletov, potovanj in počitnic. To je življenje, polno odgovornosti, dela, a tudi življenje, polno lepih trenutkov in zadovoljstva, ko vidiš in doživiš nasmeh na obrazu zadovoljnega gosta.

Bojan Svenšek kolesarski vodnik in animator

BOJAN SVENŠEK

Kolesarski vodnik in animator

Moji prijatelji so šli na pijačo. Jaz sem šel na vožnjo s cestnim kolesom.
Moji prijatelji so šli na zabavo. Šel sem voziti svoje gorsko kolo.
Moji prijatelji so šli v kino. Šel sem voziti svoje sobno kolo.
Vedno je bilo tako. Vedno. Zasvojen sem.
Rad sem med ljudmi … Rad sem v naravi … In rad imam kolesarjenje.
Torej, dajte mi vse tri stvari skupaj, pa vas bom večno imel rad 🙂
Kolesarimo skupaj. Skupaj napišimo nekaj nepozabnih spominov. Dajmo se skupaj nasmehniti. Pridi, vozi se z nami! Z mano! Zagotavljam vam, da vam ne bo žal.

Pokazal vam bom nekaj najlepših cest in krajev, obenem pa vam bom ob koncu dneva kupil pivo. Ste zraven? 😉

SloveniaCycling Manager Božidar Dokl

BOŽIDAR DOKL

Manager

Obseden s potovanji, jadranjem, potapljanjem, letenjem, odkrivanjem novih krajev, ljubitelj narave in divjine, sem spoznal, da so tako naša Slovenija , kot njene bližnje sosede, pravzaprav eden največjih biserov na našem planetu. Košček Slovenije lahko najdem na številnih koncih sveta, a na tako majhnem prostoru takšne raznolikosti in ponudbe ni.
Strastno si prizadevam, da bi tudi drugim ljubiteljem kolesarskih pustolovščin, lepe narave, odlične kulinarike in vina omogočil spoznavanje tega čudovitega koščka sveta.