O nas

Naše poslanstvo je promovirati Slovenijo in njene sosednje dežele, kot odlično kolesarsko destinacijo, ter ponuditi celovito ponudbo in celostno storitev organiziranih kolesarskih potovanj in počitnic za vse vrste kolesarjev.

Pri nas je dobrodošel vsak kolesar, pa naj bo to družba hitrih “specialkarjev”, družina z e-kolesi, skupina prijateljev, ki išče avanturo na makadamskih poteh, poslovneži, ki iščejo enodnevni izlet z lokalnim izkušenim vodnikom, pa tudi tisti, ki bi želeli enkratno življensko avanturo.

Naša produkcija obsega tako enodnevne in večdnevne ture po Sloveniji, Pripravljamo izbrane kolesarske ture po sosednjih deželah in celotni regiji od Hrvaške do Severne Makedonije.

NAJBOLJ SLIKOVITE IN VARNE POTI

Po prejetju vašega povrpaševanja in vaše zahteve, se bomo potrudili, da bomo v pripravljeno turo vključili najbolj varne ceste z manj prometa, kjer je le mogoče, predvsem pa tudi take poti, ki so zelo slikovite in mirne. Naredili bomo vse, da bo poskrbljeno za vašo varnost.

SloveniaCycling Slikovite poti
SloveniaCycling Nastanitec

NASTANITEV Z ZNAČAJEM IN KAKOVOSTJO

Celotna regija v kateri organiziramo kolesarske avanture ponuja odlične nastanitvene kapacitete. Na voljo so manjši hoteli, zasebno vodeni penzioni, fantastični glampingi, zasebni počitniški apartmaji. Glede na vaše želje in glede na načrt poti, bomo poskrbeli za kolesarsko nastanitev, ki bo ustrezala vašim pričakovanjem in potrebam.

 

POSTREŽEMO Z DOBRO LOKALNO HRANO IN VINI

Kolesarske počitnice in ture so seveda tudi način za spoznavanje lokalne kulinarike, zato se trudimo, da bi jo vključili v naše programe. Odlična domača hrana, značilna za posamezne dežele in regije. Na voljo so tudi lokalna vina in pokušine, ki bodo gotovo popestrila in dopolnila vaše doživetje.

SloveniaCycling lokalna hrana in vino
SloveniaCycling osebna storitev

VEDNO OSEBNA STORITEV

Naša ekipa vam, kot ljubiteljem kolesarjenja, želi omogočiti čim bolj prijetno in kvalitetno doživetje na turi. Prisotni bomo ves čas potovanja, začenši s pijačo dobrodošlice, z vodenjem po okolici, poleg tega pa vam bomo dali veliko informacij o regijah, o državi in vam pomagali pri vsakem vprašanju. Želimo si, da bi se v naši organizacijo počutili varno in dobro. Bodite dobrodošli kot prijatelji!

STROKOVNJAKI ZA TURISTIČNE DEJAVNOSTI, KI RADI KOLESARIJO

In nenazadnje smo ekipa oseb, ki se s turističnimi dejavnostmi ukvarjajo več kot tri desetletja in imajo strokovno znanje o programiranju in izvedbi potovanj. Prav kolesarjenje pa je tista aktivnost, ki nas je združila pod eno streho in blagovno znamko.

SloveniaCycling strokovnjaki za turizem ljubitelji kolesarjenja